بیماری گلف البو یا آرنج گلف بازان

درمان آرنج درد در اصفهان|گلف البو، بیماری آرنج گلف بازان یا اپی کندیلیت داخلی، نام بیماری است که موجب درد در سمت داخلی مفصل آرنج می شود. گرچه این بیماری در کسانی که گلف بازی می کنند بیشتر دیده است ولی در فعالیت های بدنی دیگر که حرکات خاصی را بطور مستمر تکرار می کنند (مانند پرتاب اشیاء، استفاده زیاد از تبر، استفاده زیاد از اره) نیز ایجاد می گردد.
گلف البو بیماری دردناکی است که موجب درد در محل اتصال تاندونهای عضلات ساعد به برجستگی استخوانی در داخل آرنج میشود. این بیماری در گلف بازان و افرادی که مدام با مچ دست خود کار میکنند، رخ میدهد. بیماری آرنج گلف بازان شبیه بیماری تنیس البو است با این تفاوت که تنیس البو در خارج از آرنج رخ میدهد.
بیماری تنیس آلبو شبیه بیماری گلف البو است با این تفاوت که گلف البو در قسمت داخلی آرنج اتفاق می افتد. چنانچه شما سوالی درباره بیماری گلف آلبو دارید می توانید در بخش کامنت ها بنویسید. دکتر فرهاد سلطانی فوق تخصص جراحی دست در اصفهان پاسخگو هستند. همچنین شما می توانید با شماره های ۰۳۱۳۲۲۴۰۹۵۰و ۰۹۹۰۳۹۰۰۷۲۵ جهت دریافت ویزیت حضوری تماس بگیرید
علت ایجاد گلف البو چیست؟
بیماری گلف البو که در اصطلاح پزشکی به بیماری اپی کندیلیت معروف است با آسیب عضلات و تاندون های کنترل کننده مچ دست و انگشتان اتفاق می افتد. آسیب تاندون ها میتواند ناشی از اعمال فشار بیش از حد و تکراری به ویژه در حرکات انگشتان دست و مچ دست باشد.
بلندکردن نامناسب اجسام، پرتاب کردن و ضربه زدن و همچنین کم گرم کردن بدن قبل از ورزش و یا انجام کار و یا وضعیت نامناسب بدن میتوانند از جمله علت بیماری گلف البو باشند.
فعالیتهای ورزشی که میتوانند منجر به بیماری آرنج گلف بازان یا گلف البو در افراد شوند عبارتند از:
- افراد گلف باز
- افرادی که ورزش های راکتی انجام می دهند
- افرادی که ورزش های پرتابی انجام می دهند
- افراد وزنه بردار
برای جلوگیری از عود کردن عارضه گلف البو باید ورزش کنید تا عضلاتتان قوی بماند و هنگام ورزش کردن یا بلند کردن اشیاء سنگین از روش و تکنیک مناسب استفاده کنید. افراد نباید فراموش کنند که گرم کردن بدن قبل از به کارگیری عضلات بسیار توصیه شده است. پس از ورزش کردن، عضلات آرنج و بازو را با استفاده از تمرین های کششی به تدریج سرد کنید تا کمتر دچار بیماری آرنج گلف بازان نشوید.
علایم ایجاد گلف البو در افراد چیست؟
با توجه به سازو کار آسیب دیدگی، ممکن است علائم بیماری گلف البو به تدریج مشاهده شوند، یا پس از یک آسیب دیدگی حاد به طور ناگهانی در افراد تجربه شوند. علائم اولیه شامل درد بخش داخلی آرنج در زمان استفاده از آرنج میشود که گاهی در ساعد، مچ دست یا دست نیز انتشار پیدا می کند.
در فعالیت هایی که از دست استفاده میشود، مانند انتقال بار، بالا بردن دست یا دست دادن، نیز بیمار دچار درد میشود. در برخی افراد با کاهش دامنه حرکتی دست و شانه، خشکی و سفتی مفصل آرنج، ورم و ضعف نیروی گرفتن دست مواجه میشوند.
درمان بیماری آرنج گلف بازان چیست؟
درمان بیماری گلف البو مشابه درمان بیماری تنیس البو می باشد که شامل موراد زیر می باشد:
- متوقف ساختن یا تعدیل فعالیت ها
- مصرف دارو با نظر متخصص آرنج درد خوب در اصفهان
- فیزیوتراپی
- تزریق کورتیکواستروئید
- شاک ویو تراپی
- استفاده از آتل بمدت چند روز زیر نظر فوق تخصص جراحی دست در اصفهان
- ماساژ عمیق عضلات ساعد (بهبود جریان خون) همراه با اصطکاک درمانی تاندون
- الکترو تراپی
- تزریق پی آر پی
- بستن بریس (بریس فشار و کشش روی تاندون و عضله را کاهش میدهد)
- جراحی گلف آلبو : جراحی به ندرت برای درمان گلف البو لازم میشود. اما اگر نشانهها و علائم بیمار پس از 12 ـ 6 ماه درمانهای محافظه کارانه و غیرجراحی برطرف نشود، پزشک آرنج درد خوب در اصفهان جراحی را توصیه میکند. چنانچه آرنج گلف بازان موجب درد شدید و دائمی باشد، جراحی به عنوان آخرین روش درمان گلف البو یا آرنج گلف بازان در نظر گرفته میشود. بخش آسیب دیده تاندون، جهت تسکین دادن علائم دردناک برداشته خواهد شد.
دکتر فرهاد سلطانی فوق تخصص جراحی دست را در اینستاگرام دنبال کنید …
ورزش های دست برای بهبود عملکرد عضلات دست و آرنج

شامل حرکات دامنه حرکتی مچ دست می باشد که در صورت عدم احساس درد می توانید این ورزش ها را در منزل یا محل کار انجام دهید.
دکتر فوق تخصص جراحی دست در اصفهان ورزش های زیر را برای بهبود عملکر دست پیشنهاد میدهند
- با دقت مچ دست خود را به جلو خم کنید و ۵ ثانیه نگه دارید. دو مرحله ۱۵ تایی تمرین کنید.
- به آرامی مچ دست خود را به عقب خم کنید و ۵ ثانیه نگه دارید. این حرکت را در دو مرحله ۱۵ تایی انجام دهید.
- خیلی ملایم مچ را از یک سمت به سمت دیگر حرکت دهید (حرکت دست دادن)، در هر جهت ۵ ثانیه نگه دارید، این حرکت را در دو ست ۱۵ تایی تکرار کنید.
- کشش مچ دست : پشت دست را در قسمت آسیب دیده با دست دیگر خود فشار دهید تا به خم شدن مچ دست خود کمک کند. ۱۵ تا ۳۰ ثانیه نگه دارید. در مرحله بعد، با فشار دادن انگشتان در جهت عقب ، دست را به عقب بکشید. ۱۵ تا ۳۰ ثانیه نگه دارید. در طول تمرین ، بازو و آرنج را در سمت آسیب دیده خود صاف نگه دارید. ۳ مرحله این تمرین را انجام دهید.
درمان ارنج درد در اصفهان
- روی شکم بر روی سطح سفت دراز بکشید. یک بالشت تا شده در زیر قفسه سینه قرار دهید. بازوها را به سمت خارج و به حالت مستقیم قرار دهید، در حالی که آرنج ها صاف بوده و شست به سمت سقف قرار دارد. در حالی که پهنای شانه هایتان را بهم میفشارید به آرامی بازوها را به سمت سقف بالا بیاورید.سپس به آرامی پایین بیاورید.
۳ مرحله ۱۵ تایی انجام دهید. وقتی انجام تمرین آسانتر شد وزنه های کوچک در دست نگه دارید و تمرین را انجام دهید. - بین یک چهار چوب درب یا گوشه دیوار به نحوی قرار بگیرید که دست ها کمی بالاتر از ارتفاع سر شما بر روی چهارچوب در یا دیوار قرار بگیرند. به آرامی به سمت جلو خم شوید به طوری که در جلوی شانه ها کمی احساس کشیدگی کنید. برای ۱۵ تا ۳۰ ثانیه در این حالت باقی بمانید. سه مرتبه این حرکت را تکرار کنید.
دکتر آرنج درد خوب در اصفهان
- در حال نشسته یا ایستاده، دست هایتان را پشت کمر خود بهم گره کنید. شانه چپ خود را پایین تر بیاورید و سر خود را به راست خم کنید تا زمانی که احساس کشش کنید. این وضعیت را ۱۵ تا ۳۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به نقطه شروع حرکت برگردید. سپس شانه راست خود را پایینتر آورده و سر خود را به چپ خم کنید. ۱۵ تا ۳۰ ثانیه صبر کنید. سه بار در هر سمت این کار را تکرار کنید.
متخصص خوب دست در اصفهان
- روی صندلی نشسته و دست ها را پشت سر در هم قفل کنید. به آرامی بدن خود را به سمت عقب قوس داده و به سقف نگاه کنید. این حرکت را ۱۰ بار تکرار کنید و هر روز چندین مرتبه انجام دهید.
- در حالی که نشسته یا ایستاده اید و بازو کنار بدن قرار دارد ، شانه های خود را به هم نزدیک کرده و فشار دهید و ۵ ثانیه نگه دارید. ۲ مرتبه ۱۵ تایی این حرکت را انجام دهید.
- یک وزنه ۵۰۰ گرمی (هر جسمی که در دسترس هست مثلا یک چکش) را در دست خود گرفته در حالی که کف دست شما رو به پایین باشد. به آهستگی مچ دست را به سمت بالا خم کنید سپس به آهستگی مچ دست را به وضعیت قبلی برگردانید. این تمرین را برای دو نوبت ۱۵ تایی تکرار کنید. به تدریج وزنه انتخابی را سنگین تر کنید.
- یک توپ پلاستیکی نرم را به مدت ۵ ثانیه در مشت خود نگه داشته و فشار دهید. این حرکت را در ۲ مرحله ۱۵ تایی انجام دهید.